imageedit_8_9058283222

Massages

Thai Massage

IMG_3287-min

Dit is een traditionele massage die veelal wordt gegeven bij rug- en nekklachten. Ook bij stijve spieren, bij hoofdpijn en bij chronische vermoeidheid verlicht deze massage de klachten. Het is een vrij stevige massage waarbij geen olie wordt gebruikt. Het stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor meer energie.
Maak een Afspraak

Relax Massage:

Wilawan Massage en Wellness
Bij deze ontspannende massage wordt gebruik gemaakt van warme olie. De spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser. De bloedcirculatie wordt geactiveerd en het spier- en weefselherstel verbetert zich. Deze massage is een waar cadeautje voor het lichaam.

Combinatie Massage

IMG_3254-min
Deze massage is een combinatie van een traditionele Thaise massage en een Relax massage. Het zorgt én voor meer energie én voor ontspanning van de spieren. Stress en vermoeidheid nemen af. Het bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling.

Hot Stone Massage

IMG_3137-min
Hot stone massage is een eeuwenoude massagetechniek waarvoor platte gladde lavastenen worden gebruikt. De stenen worden verwarmd tot ongeveer 45 graden. Om de stenen makkelijker over het lichaam te laten glijden wordt een milde olie gebruikt. De warme basaltstenen worden op specifieke punten van het lichaam geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen in het lichaam en met behulp van de massage met de warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hot stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.
Maak een Afspraak

Kruidenstempelmassage

IMG_3389-min

De kruidenstempelmassage is een typisch Oosterse massage. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap bezitten. De stempels die gebruikt worden zijn gevuld met specifieke Oosterse kruiden. Tijdens de behandeling worden de kruidenstempels gestoomd. Hierdoor wordt een aangename geur verspreid die het Wellness-effect verhoogt. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend. Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempelmassage ook een zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbele effect.
Maak een Afspraak

Hoofd-schouders-nek Massage

IMG_3118-min
Deze massage biedt uitkomst voor diegene die geen volledige lichaamsmassage willen hebben, maar toch een totale ontspanning willen ervaren. Het is alleen nodig om de schouderpartij te ontbloten en er wordt gebruik gemaakt van een geurende olie. Het is een bijzondere massagemethode om de bloedcirculatie en spanning in spieren te verbeteren. Deze massage richt zich vooral op de nek en de schouders. Door middel van intensief kneden en strijken, worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. De massage wordt aangevuld met een ontspannende hoofdmassage.
Maak een Afspraak

Voet Massage

_MG_3351-min
Door bepaalde punten onder de voet te stimuleren kunnen blokkades in het lichaam opgeheven worden. Gevolg is dat de energie dan weer vrij kan stromen. De zelfhelende werking van het lichaam wordt gestimuleerd en afvalstoffen kunnen het lichaam verlaten.
Maak een Afspraak